Rólunk írták
 • "Az ismerőseimmel egyidőben csináltattam meg a térkövezést. Az utóbbi esős hetek elmúltával több barátom is érdeklődött affelől, hogy helyenként nekem is megsűllyedt-e a térkövem? Miután elmondtam, hogy nálam minden rendben van, irigykedve csak annyit tettek hozzá, hogy nekem biztosan többe került a minőségi munka. Elképedtek mikor megtudták, hogy mennyivel olcsóbban jöttek volna ki, ha hozzám hasonlóan ők is titeket választottak volna. Példát mutattatok arra, hogy minőségi munkát lehet elfogadható áron is végezni. Köszönöm nektek, fiúk!"
  Szűcs István, Budapest

 • "Mindig szívesen teszek-veszek a kertemben, de nyudgíjasként már sajnos nem úgy mozognak a végtagjaim, mint hajdanában. Néhány dolgot sajnos már nem tudok elvégezni, bármennyire szeretnék. Örülök hogy Önökre találtam, mert ha nem lennének, nem is tudom ki metszené meg a fáimat, és ki rotálná fel a veteményesemet. További jó munkát és jó egészséget kívánok mindannyiuknak.
  Özv. Tóth Béláné
  Dunakeszi

 • "Hiába locsoltam órákig a füvet, mindig voltak benne sárgás foltok. Amióta megcsináltátok az öntözőrendszert a kertemben, minden megváltozott. Gyönyörű szép lett a füvem, drasztikusan csökkent a vízszámlám, és a kézi locsolás megszűnésével megtakarított időt is a családommal tölthetem. Szaktanácsaitokra és munkátokra a jövőben is számítok, csak így tovább srácok!"
  Barnákné Szilvi
  Fót

Albakert 2015 © Minden jog fenntartva